Képzések Események

Intézményünk a következő szakmai képzési kínálattal rendelkezik, mellyel az Országos Képzési Jegyzékben szereplő szakképesítés szerezhető:

- Szociális gondozó és ápoló: a képzés jelenleg nem indítható!

 

Általános képzéseink:

-   Kommunikációs tréning

-   Képességfejlesztő tréning

-   Konfliktuskezelés tréning

 

Felnőttképzési szolgáltatásaink:

- Előzetes tudásszint felmérés

- Elhelyezkedési tanácsadás és álláskeresési technikák

 

A szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 92/D. § szabályozza a személyes gondoskodást végző személyek továbbképzésére vonatkozó törvényi előírásokat.
A továbbképzésre vonatkozó részletes szabályokat a személyes gondoskodást végző személyek továbbképzéséről és a szociális szakvizsgáról szóló 9/2000. (VIII. 4.) SzCsM rendelet tartalmazza.
 
 
A 2013/2014-es évben tervezzük továbbképzés indítását, melyre folyamatosan várjuk a jelentkezéseket.
 
 A továbbképzés témája: Geriátria a szociális szolgáltatások gyakorlatában
 
 

Röviden a továbbképzésről: 

A szociális szolgáltatásokban dolgozók szélesebb körű ismereteket szerezhetnek az idősgondozásról, az időskori betegségek hatékony és korszerű ellátásáról. 

A szerezhető továbbképzési pontérték: 40 pont.

A program időtartama: 40 óra

A továbbképzés intenzitása: 5 alkalom, napi 8 óra (hétfőtől péntekig).

A program indításánák helyszíne: Békés, Gyula, Békés megye.

Fizetendő díj: 30 000 Ft.

A szervező neve, elérhetősége: Gajdács-Leszkó Georgina, 70/410-5932, remenyhir@gmail.com.

A program engedélyszáma: T-03-056/2011

A minősítés érvényes: 2015. március 31.

 

 

 

 

  Remenyhid.eu


2012. október 27-én 6 munkatársunk szerzett tanúsítványt a Digitális írástudás kompetenciák tanfolyamunk végén. 

2012. szeptember 5-én és 11-én mezőkövesd-verpeléti csoportunk sikeresen levizsgázott Egerben, így 29 fővel bővült "Szociális gondozó és ápoló" szakképesítéssel rendelkező munkatársaink száma. A vizsgáról készült beszámoló a linkre kattintva érhető el.

2012. október 9-én és 16-án sikeresen levizsgázott kunszentmiklósi csoportunk, így 13 fő szerzett "Szociális gondozó és ápoló" szakképesítést. A vizsgáról készült beszámoló a linkre kattintva érhető el.

2012. június 6-án és 12-én tett sikeres vizsgát kalocsai csoportunk, így 29 fővel bővült a "Szociális gondozó és ápoló" szakképesítéssel rendelkező munkatársaink száma. A beszámoló a vizsgáról a linkre kattintva érhető el.

 Alapítványunk 2012. április 4-én, valamint 11-én és 12-én tartotta a "Szociális gondozó és ápoló" képzés vizsgáját, Hajdúböszörményben. A vizsgáról készült beszámoló a linkre kattintva érhető el.

2012. március 7-én és 13-án vizsgázott mátészalkai csoportunk. A vizsgáról készült beszámolót ide kattintva megtekintheti!

2012. február 3-án megrendezésre került a Cigány Módszertani és Kutató Központ szakmai konferenciája, melyen Alapítványunk is részt vett. A konferenciáról szóló információkat megtekintheti itt

 

2011. november 26-án Gondozói Konferencián vettünk részt Isaszegen, melyet az MPE OCM rendezett. A rendezvényről készült fotók megtekinthetők itt.

 

2011. november 22-én és november 24-én a miskolci és ózdi csoportunk sikeres vizsgát tett, így megszerezte a Szociális gondozó és ápoló szakképesítést.